Informacije na: 08008885

O nama

velebit-tours

Još 2007-e godine osnovan je Obrt za prijevoz putnika pod imenom VELEBIT TOURS. Tada skromni vozni park od samo dva autobusa, tijekom godina prerastao je u prepoznatljivu prijevozničku tvrtku koja danas ima 35 zaposlenih i 29 voznih jedinica.

Sve naše stalne linije prometuju autocestom jer je naš prepoznatljiv moto da putnik brzo, udobno i sigurno stigne do svog odredišta. U autobusima našeg voznog parka osim udobnosti putnicima je omogućen i besplatni Wi-Fi jer nam je značajno da putnik ostane povezan sa ostatkom svijeta i tijekom svog putovanja. Uveli smo novu liniju Zadar- Rijeka – Zadar koju također prometuje autocestom, a kako bi povezali Rijeku i Zadar na najbrži i najudobniji način sa suvremenijim vozilom marke Mercedes Sprinter. Uvijek nastojimo omogućiti kvalitetan i siguran prijevoz našoj lijepoj zemlji.

Jasna vizija i brižljivo određeni cilj su uobličeni u strategiju razvoja koja je već dala rezultate kroz dobivenu koncesiju za prijevoz učenika Osnovnih škola Ličko-senjske županije. U budućnosti imamo namjeru usavršavati i proširivati svoju djelatnost i ponudu usluga, u vidu organizacije raznih putovanja i izleta, te otvaranje novih autobusnih linija.

Putnik je za nas značajni partner i zato nam je svaka Vaša sugestija od iznimne važnosti.
Hvala Vam što nam ukazujete povjerenje, hvala što kroz interakciju sudjelujete u kreiranju našeg poslovanja.

I nadalje ćemo pomno slušati Vaše kritike i sugestije.

Javite nam se!

Nudimo široku lepezu usluga vezanih uz organiziranje prijevoza putnika.
Povoljno, brzo, udobno i sigurno.

autobus

Facebook

*/?>